Nahrávam Udalosti

OZNAM

EURÓPSKY DEŇ JAZYKOV 2022 – PLNE OBSADENÝ!!!

Milí vyučujúci, milé školy!

Európsky deň jazykov sa v našich jazykových centrách (Centrum slovanských štúdií, Nemecká študovňa, American Center Banská Bystrica, Britské centrum, Window of Shanghai a Centrum hispánskej kultúry Vladimíra Olerínyho) už naplno obsadil, a to nie len na deň 26. 9., ale na celé tri týždne od 19. 9. do 7. 10. 2022.

Veľmi sa tomuto záujmu tešíme a ďakujeme Vám zaň, žiaľ, ďalšie triedy už prijať nemôžeme.

Neváhajte však a v prípade záujmu oslovte našich konzultantov kedykoľvek počas celého školského roka, máme pre Vás v ponuke tematické hodiny k jednotlivým jazykom, rôzne zaujímavé prezentácie a aktivity, a taktiež kvíz „Jazykový oriešok“. Stačí len zavolať konkrétnemu konzultantovi a dohodnúť si dátum, čas a tému hodiny, prezentácie či aktivity. Všetky kontakty nájdete na webovej stránke našej knižnice.

 

Ako každý rok, aj tento rok organizujú jazykové centrá našej knižnice rôzne zaujímavé aktivity pre školy v rámci Európskeho dňa jazykov, ktorý pripadá na 26. september.

Máte záujem o konkrétny jazyk? Na plagáte nájdete príslušné kontakty, prostredníctvom ktorých sa na dané aktivity môžete prihlásiť a naši konzultanti si s Vami už dohodnú presný čas, kedy by ste nás navštívili. Radi sa Vám prispôsobia.

Máte záujem o všeobecný prehľad o všetkých krajinách, ktoré naše centrá zastrešujú? V tom prípade prihláste svojich žiakov či študentov na náš zaujímavý kvíz s názvom „Jazykový oriešok“.

VIAC INFORMÁCIÍ, AKO AJ KONTAKTY, NÁJDETE NA PRILOŽENOM PLAGÁTE. TEŠÍME SA NA VÁS!
Čas: pondelok 26. 9. 2022 od 9.00 h do 16.00 h
Miesto: jednotlivé jazykové študovne

Komentáre

komentárov

Total Views: 65 ,

Zdieľajte tento príspevok, Vyberte si svoju platformu.